Recent comments

Terbaru

Hugo's in The SKY, Grand Ion Delemen Hotel Genting Highlands

Pengembaraan kami ke Negeri Pahang bersama Travelogue Malaysia adalah bagi menjelajah destinasi percutian menarik yang membawa kami ke Genting Highlands. Peluang yang ada ini kami kongsikan bersama anda dengan meneroka tempat-tempat menarik yang boleh anda lawati. 

Grand Ion Delemen Hotel terletak di Genting Highlands berada di kawasan tanah tinggi yang sejuk jauh dari kesibukkan kota untuk anda nikmati bersama keluarga dan kawan-kawan.

Kali ini kami sempat merasai makanan malam hari di Hugo's in The SKY yang terletak di Grand Ion Delemen Hotel Genting Highlands. Menu masakan western dan italy yang pasti terbaik dan sedap.



HUGO'S IN THE SKY


Terletak bersebelahan dengan Kembali Kitchen Grand Ion Delemen Hotel. Restoran ini menyajikan pelbagai pilihan Mediterranean dalam suasana nyaman dengan pemandangan Gunung Titiwangsa yang menakjubkan. Terletak di persekitaran gaya kontemporari terkini, suasana di Hugo yang tidak formal di Sky membolehkan tetamu hanya duduk dan mengalami konsep makan baru sambil menonton matahari terbenam.














Seafood Paella

Pacific Halibut

Hillside Rack of Lamb


Mushroom Ravioli

Grilled King Tiger Prawn


Duck Confit Aglio Olio

“Gelatine Free” Chocolate Chilly Mousse

Coklat yang pedas dan khas ini memberikan satu konsep makanan yang menarik.


Menu utama menawarkan pelbagai bahan mentah yang dipilih dengan teliti dan daging, makanan laut serta pelbagai pasta dan pizza buatan sendiri. Anda boleh memilih ingan makan di dalam atau di luar bergantung kepada cuaca. 

Memang tidak di nafikan masakan mereka memang sedap dan mempunyai citarasa tinggi dan mewah. 

Menu : 
Duck Confit Aglio Olio
Seafood Paella 
Hillside Rack of Lamb 
Pacific Halibut 
Grass Fed Black Angus Fillet 
Grilled King Tiger Prawn 
Mushroom Ravioli 

DESSERT 
“Gelatine Free” Chocolate Chilly Mousse


No comments

Travel Blogger, Event, and Malaysia Food networking
Please send me a message at dboyfotopages@gmail.com.
Thank you for comment :)